Webshop bestellingen tot 11.00 uur is voor de zelfde dag,na 11.00 is voor de volgende dag.

    De webshp is up to date from 17.00u tot 05.30u.

  Ons bedrijf


    BloomX is een dynamisch bedrijf, gespecialiseerd in het exporteren van verse snijbloemen en potplanten naar een groot aantal verschillende landen in met name Oost-Europa.

    In de afgelopen jaren heeft BloomX zich ontwikkeld als een goede en betrouwbare leverancier van verse producten van hoogwaardige kwaliteit. Wij hebben een breed assortiment van verse snijbloemen,       

    potplanten, tuinplanten,bloembollen, bonsai, exotische planten en andere aanverwante artikelen. 

    ASSORTIMENT
    BloomX is gevestigd in het hart van de Nederlandse sierteeltsector op het terrein van bloemenveiling Royal Flora Holland Aalsmeer.

    De dagelijkse inkoop van onze producten doen wij op alle grote Nederlandse veilingen.

    Ook werken wij samen met door ons geselecteerde kwekers uit verschillende landen zodat het gehele jaar een vers kwaliteitsproduct geleverd wordt.

    Prijs – kwaliteit verhouding en een uitstekende service zijn de sterke punten waar BloomX zich mee probeert te onderscheiden.

   WEBSHOP
   BloomX stelt haar klanten in staat om op verschillende manieren producten te bestellen. Hiervoor hebben wij voor zowel een bloemen als planten webshop ontwikkeld.

   Deze kan worden gebruikt voor korte termijn bestellingen en bestellingen in kleine aantallen. Ook het is mogelijk om ons per email bestellingen te sturen.


   ERVARING
   Door jarenlange ervaring in de branche zijn onze medewerkers in staat om U op een professionele manier te adviseren en kunnen wij inspelen op de specifieke wensen van onze klanten.

   Doordat onze verkoop medewerkers verschillende talen spreken is het mogelijk om met elke klant in zijn of haar eigen taal te communiceren. 

   SERVICE
   Iedere klant krijgt van BloomX persoonlijke aandacht. Op deze manier proberen wij een langdurige en succesvolle relatie met onze klanten op te bouwen.


   Heeft U interesse in de mogelijkheden die wij hebben om met U samen te werken, dan kunt U geheel vrijblijvend contact met ons opnemen via onze e-mail info@bloomx.nl of telefonisch op 

  +31(0)657365677 en +31(0)610398166


   Wij hopen snel met U in contact te komen!